Περιοδεία σε Λάρισα και Βόλο

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννα Καλαντζάκου – Τσατσαρώνη πραγματοποίησε περιοδεία στους νομούς Λάρισας και Βόλου στις 9 και 10 Μαΐου.

Την 9η Μαΐου επισκέφθηκε τις φυλακές Λάρισας, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή των φυλακών και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ενημερώθηκε για τις συνθήκες κράτησης και τα προβλήματα των σωφρονιστικών υπαλλήλων και δεσμεύθηκε να εισηγηθεί την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων και από την ιδιότητά της ως Αντιπροέδρου του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας όπου είχε εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο Δημήτρη Κατσαρό και μέλη του Προεδρείου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη ΝΟΔΕ Λάρισας όπου παραχώρησε συνέντευξη τύπου με άλλους συνυποψηφίους της ΝΔ.

Επίσης παρέστη στη κεντρική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού όπου συναντήθηκε με τους υποψήφιους Δημάρχους και πλήθος κόσμου.

Την 10η Μαΐου επισκέφθηκε τον Βόλο όπου επισκέφθηκε με την Υφυπουργό Υγείας κυρία Ζέττα Μακρή το Νοσοκομείο Βόλου. Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ και ενημερώθηκε για τις συνθήκες νοσηλείας και τα προβλήματα του νοσοκομείου και του νοσηλευτικού προσωπικού και υποσχέθηκε την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και την προώθηση καινοτόμων δράσεων.

Μετά επισκέφθηκε τον Πυροσβεστική όπου ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τη σημασία των Ευρωεκλογών και τις επιπτώσεις των εκλογών για την χώρα μας.

Στη συνάντηση που είχε με την Αστυνομία, ο Αστυν. Διευθυντής και ο Διοικητής Ασφαλείας την ενημέρωσαν για τα προβλήματα των ένστολων και τις επιπτώσεις της κρίσης στη διαβίωσή τους.

Στη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του Λιμενικού, τόνισε ότι ότι το Λιμενικό αποτελεί ένα από τα πλέον επίλεκτα σώματα για την ασφάλεια της χώρας και επεσήμανε την αυταπάρνηση των ανδρών του λιμενικού σώματος για την φύλαξη των συνόρων από τους λαθρομετανάστες.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, όπου είχε εκτενή συζήτηση για τις προοπτικές ανάπτυξης και χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επεσήμανε τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αναπτυξιακή πολιτική της χώρας και τις δυνατότητες που θα προκύψουν από την σωστή εκμετάλλευση των ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Τέλος, έδωσε συνέντευξη τύπου σε τοπικούς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.