Ιωάννα Καλαντζάκου Ομιλία με Άδωνι Γεωργιάδη

Ομιλία με Άδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά

Μεγαλειώδη συγκέντρωση οργάνωσε στις 19 Δεκεμβρίου 2018, η ΔΗΜ.ΤΟ. Κηφισιάς της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικούς ομιλητές τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ιωάννα Καλαντζάκου. Στη συγκέντρωση παρέστησαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πολλοί βουλευτές και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία της, η κ. Καλαντζάκου υπογράμμισε τις ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης, που ανέκοψε τη σταθεροποίηση της χώρας και την είσοδό της σε αναπτυξιακή τροχιά, την οποία είχε επιτύχει η κυβέρνηση Σαμαρά το 2014.

Η κ. Καλαντζάκου αναφέρθηκε στη δεινή κατάσταση, στην οποία έχει φέρει τη χώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης, την παροχολογία χωρίς αναπτυξιακή πολιτική, τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, τη γενικευμένη ανομία και το κλίμα ακραίας πόλωσης και διχασμού στην ελληνική κοινωνία.

Στη συνέχεια, η κ. Καλαντζάκου ανέπτυξε τους έξι βασικούς στόχους, που θα επιδιώξει η μελλοντική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την ανάκαμψη της οικονομίας και την επάνοδο της Ελλάδας στην κανονικότητα και την ευημερία.