«Οι αγορές χτυπάνε τα νταούλια και εμείς χορεύουμε τον χορό της παρακμής»

Στην εκδήλωση «Οι σύγχρονες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη» η Ιωάννα Καλαντζάκου επεσήμανε την ανάγκη επανεκκίνησης της οικονομίας με μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών και με τη δημιουργία ενός απλού, λειτουργικού και μικρότερου κράτους, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας από τις επενδύσεις που θα γίνουν.

«Έτσι αφενός θα γυρίσουν τα παιδιά μας και το υψηλό προσωπικό πίσω στην Ελλάδα και αφετέρου, θα ενισχυθεί η πραγματική οικονομία και η φερεγγυότητα της χώρας μας διεθνώς, προκειμένου να μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές και να δανειστούμε αυτόνομα και να μην μας χορεύουν οι αγορές», σημείωσε η Ιωάννα Καλαντζάκου, δικηγόρος και τέως αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

«Οι αγορές χτυπάνε τα νταούλια και εμείς χορεύουμε τον χορό της παρακμής», δήλωσε χαρακτηριστικά η τέως αντιπρόεδρος του ΔΣΑ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Οι σύγχρονες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη» στο Χαλάνδρι, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν περισσότερα από 250 άτομα, ενώ μεταξύ των ομιλητών ήταν ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, καθώς και η τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως.