Ιωάννα Καλαντζάκου ομιλία

Η χώρα βυθίζεται σε τέλμα πολιτικού αμοραλισμού και θεσμικής εκτροπής

Στην ομιλία της η κ.Καλαντζάκου σημείωσε ότι η χώρα βυθίζεται σε τέλμα πολιτικού αμοραλισμού και θεσμικής εκτροπής, που βλάπτει ακόμη και κρίσιμα εθνικά ζητήματα, όπως το Mακεδονικό.

Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και οι θεσμικές εκτροπές της κυβέρνησης, η κατάσταση της οικονομίας και η φυγή των νέων στο εξωτερικό, αλλά και προτάσεις για την επίλυση τοπικών ζητημάτων βρέθηκαν στο επίκεντρο χθεσινής εκδήλωσης της Ιωάννας Καλαντζάκου, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε κεντρική αίθουσα στην Μεταμόρφωση με πρωτοβουλία φίλων της.

Στην ομιλία της η κ.Καλαντζάκου σημείωσε ότι η χώρα βυθίζεται σε τέλμα πολιτικού αμοραλισμού και θεσμικής εκτροπής, που βλάπτει ακόμη και κρίσιμα εθνικά ζητήματα, όπως το Mακεδονικό. Παράλληλα αναφέρθηκε στη στασιμότητα της οικονομίας και την έλλειψη αναπτυξιακής δυναμικής, που εξακολουθούν να εξωθούν τους νέους μας στο εξωτερικό στερώντας τη χώρα από πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο. Είναι αναγκαίο, τόνισε η κ.Καλαντζάκου, να τερματισθεί η καταστροφική αυτή πορεία με άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Σε μια βραδιά «ανοικτού διαλόγου», η κ.Καλαντζάκου συζήτησε για το πρόγραμμα και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας με τους παρισταμένους κατοίκους της περιοχής τονίζοντας ότι Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να δώσει την μάχη για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, οδηγώντας τη πατρίδα και τους Έλληνες σε ασφαλή μονοπάτια.

Τέλος δήλωσε ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, πιστεύοντας ότι η πολυετής εμπειρία, η γνώση και η θέλησή της για προσφορά θα συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια για μια Ελλάδα διαφορετική.

Άρθρο του newpost.gr