Επιτακτική ανάγκη για άμεση προσφυγή στις κάλπες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Ιωάννας Καλαντζάκου- Τσατσαρώνη σε κεντρική αίθουσα στο Χαλάνδρι, με πρωτοβουλία φίλων της.

Στην ομιλία της ανέλυσε την καταστροφική πορεία της χώρας κατά την τελευταία τετραετία, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για άμεση προσφυγή στις κάλπες. «Ήρθε η μεγάλη ώρα της αλλαγής», τόνισε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Η ίδια εστίασε στις «τρέχουσες» πολιτικές εξελίξεις, αναφορικά με τα κρίσιμα εθνικά θέματα, την πορεία της οικονομίας, την κρίση των θεσμών, την φυγή των νέων μας στο εξωτερικό ως υποχρεωτική επιλογή επιβίωσης καθώς και το δημογραφικό ζήτημα σε σχέση με το πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Όπως εξήγησε, ήρθε η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, προβάλλοντας αναλυτικά τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, δήλωσε ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, πιστεύοντας ότι η πολυετής εμπειρία, η γνώση και η θέλησή της για προσφορά θα συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια για μια Ελλάδα διαφορετική. Την Ελλάδα της δημιουργίας, της ασφάλειας και της προόδου.

Υπενθυμίζεται πως η δικηγόρος και πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.