Στηρίζει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για χρέη και προπονητικό η Καλαντζάκου

Συνάντηση με εκπροσώπους συνδέσμων του ΠΑΟΚ είχε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Ιωάννα Καλαντζάκου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα του προπονητικού κέντρου που θέλει να δημιουργήσει ο Ιβάν Σαββίδης στη Θέρμη και το οποίο φαίνεται να ξεμπλοκάρει με τη σχετική τροπολογία. «Πρέπει όλοι να στηρίζουμε τέτοιες επενδύσεις που δημιουργούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας», είπε χαρακτηριστικά η κ.Καλαντζάκου.

Μάλιστα, η υποψήφια ευρωβουλευτής, που είναι αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ειδικεύεται στο Πτωχευτικό Δίκαιο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενημερωμένη και για τις πτυχές του ζητήματος των χρεών του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας αισιόδοξη ότι μπορεί να βρεθεί μία δίκαιη λύση που θα κινείται στην κατεύθυνση της άμεσης καταβολής του πρωτογενούς κεφαλαίου μαζί με ένα μικρό μέρος των προσαυξήσεων.

Επίσης, η κ.Καλαντζάκου εξέφρασε την πρόθεση της να συνδράμει στη νομική επεξεργασία της ρύθμισης, που στόχο θα έχει να ανακουφίσει όχι μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και όλες τις ανώνυμες εταιρείας που έχουν τη δυνατότητα άμεσης καταβολής του πρωτογενούς κεφαλαίου του χρέους τους.

πηγή: voria.gr