Παρεμβαίνουμε στην Ευρώπη, αλλάζουμε την Ελλάδα!

Αγαπητοί φίλοι,

Γνωρίζω ότι το μήνυμα αυτό έρχεται να προστεθεί για εσάς σε μια μακρά αλυσίδα επικοινωνίας με κόμματα και υποψηφίους των ευρωπαϊκών και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν για τον αποδέκτη του σημαίνει κάτι διαφορετικό, δεδομένου ότι αποτυπώνει την αγωνία και της δικής μου υποψηφιότητας με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την παράταξη που εμπνεύστηκε και υλοποίησε τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Καμία όμως προσωπική αγωνία δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν για το μέλλον της πατρίδας μας. Όπως και καμία υποψηφιότητα στον καιρό που διανύουμε δεν είναι σοβαρή, αν είναι αποσυνδεδεμένη από αυτό το εθνικό συλλογικό πλαίσιο.

Πέραν όμως από αυτήν την αυτονόητη δέσμευση για διαρκή μάχη υπέρ των συμφερόντων της χώρας, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπροσωπήσω γνήσιες κοινωνικές αγωνίες. Αυτές που εκπορεύονται από επαγγελματίες, εργαζομένους, ανθρώπους των επιστημών, της επιχειρηματικότητας και της παραγωγής.

Εξάλλου, προέρχομαι και εγώ από τον κόσμο της μάχιμης δικηγορίας και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα της αγοράς και τις θυσίες στις οποίες υποβαλλόμαστε όλοι καθημερινά. Για τα συμφέροντα του κλάδου μου έδωσα για πολλά χρόνια μάχες ως Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Διοικούσα Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ευρώπης.

Γνωρίζω τον τρόπο λήψης των αποφάσεων στην Ευρώπη και είμαι έτοιμη να εργαστώ σκληρά στο ευρωπαϊκό επίπεδο για τα κοινά συμφέροντά μας.

Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να τα εκπροσωπήσω και στο νέο Ευρωκοινοβούλιο.

• Για να διατυπώσουμε και να ενσωματώσουμε στην ευρωπαϊκή νομοθεσία δίκαια αιτήματα.
• Για να δημιουργήσουμε το νέο ελληνικό αναπτυξιακό πρότυπο, βασισμένο στα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ελληνικής οικονομίας:
• Τον εξαγωγικό πρωτογενή τομέα και τα προϊόντα της γης μας
• Τη ναυτιλία
• Τον τουρισμό
• Την έρευνα και την καινοτομία
• Για να οικοδομήσουμε μια ισχυρή Ελλάδα μέσα σε μια Ευρώπη με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η στήριξή σας θα είναι τιμή και ευθύνη.

Με ευχαριστίες και εκτίμηση,

Ιωάννα Χρ. Καλαντζάκου – Τσατσαρώνη
Δικηγόρος – Αντιπρόεδρος Δ.Σ.Α.

Βασ.Σοφίας 7Α-10671 ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 2103648220-221, 2103618420,
Fax:210.3648223 Κιν:6932294784
Email: kalantzakoulaw@gmail.com.
web site: www.ioannakalantzakou.gr